Новости13. aприл 2017.
Нова опрема и донација


На конференцији за новинаре 12.04.2017. директорка др Зора Николић, говорила је о новој опреми,  апаратима и санитетском возилу које је наша установа набавила кроз реализацију пројеката или добила путем донација у послењих неколико месеци.

Најновије у низу, савремени нструментариј намењен Служби за ортопедију и трауматологију, чију је набавку у вредности од милион и шесто хиљада динара финансирало Министраство здравља, представио је др Горан Кљевић, координатор испред ресорног министарства опредељен за нашу установу и стручни сарадник.

Батеријски моторни систем за потребе ортопедије и трауматологије, последње генерације реномираног немачког произвођача Ескулаб Б. Браун, од данас је део стандардне опреме нашх ортопеда.

Помоћник директора за хируршки сектор др Слободан Поповић, представницима медија појаснио је да је сврха нове опреме неопходна за квалитативни помак у решавању компликованих и најзахтенијих процедура у ортопедском збрињавању и трауматологији.

Такође, г-ђа Милица Ранковић члан Управног одбора болнице, поменла је  вредну  донација у виду 24 нахткастне, добијену посредством Православне црквене општине у Линцу од стране Болнице милосрдих сестара из истог аустријског града и најавила нову која је у плану, а односи се на болесничке кревете и душеке.

 

 

Службе