Новости04. децембар 2017.
Договор о унапређењу сарадње


Радни састанак представника Ургентног центра КЦ Србије и Опште болнице Шабац, поводом унапређења сарадње у области збрињавања  пацијената са неурохиршким патологијама и неурохируршким траумама, одржан је прошле недеље у нашој установи.

 Др Горан Каљевић, координатор испред ресорног министарства опредељен за нашу установу и стручни сарадник из КЦС и Мр. сци. мед. др Јане Асов, начелник Одељења централне интензивне неге ургентне неурохирургије у Ургентном центру КЦС и др Слободан Поповић, в.д. директора ОБ Шабац, договорили су начин на који ће се одвијати сарадња између установа у циљу подизања на виши ниво здравствених услуга за пацијенте који имају проблем са неурохирушком патологијом.

Др Арсов ће регуларно - месечно долазити у Шабац ради неурохируршких прегледа пацијената у Служби неурологије и биће важна спона у комуникацији лекара две установе у збрињавању, превасходно стања која захтевају хитно неурохирушко лечење.

 Договор о сарадњи који ће бити озваничен уговором, је још један у низу потеза новог менаџмента ОБ који ће допринети унапређењу квалитета здравствених услуга грађанима Шапца и Мачванског округа.

Службе