Новости30. jануар 2018.
Запослени за пример


На иницијативу менаџмента ОБ Шабац, од јуче је заживела нова пракса којом се врши поређење и вредновање извршених регуларних и допунских радних обавеза свих запослених и препознавање најистакнутијих појединаца.

Критеријум за издвајање базиран је на основу показатеља квалитета рада и резултата, укључујићи и оне остварене уз додатни, добровољни ангажман. Компетитивни карактер доделе новоуспостављеног признања уз прикладну награду, отвореност такве врсте подстицаја за све, показаће да претостављени прате, умеју да препознају и цене своје запослене који се посебно истичу.

„Запослени за пример“ биће промовисани крајем сваког месеца током године и највреднији радници, свих профила и служби установе, имаће прилику да истакну своју номинацију.

У месецу јануару, издвојили су се др Гордана Филиповић - специјалиста радиолог и др Бранислав Авдаловић - специјалиста гастроентерохепатолог. Преопознати су као први међу једнаким лекарима и тако стекли част да буду први лауерати  признања „Запослени за пример“. Они су се доказали својим несебичним залагањем и самопрегорним радом, како у својим службама тако и током спровођења акција бесплатних превентивних прегледа.

Први човек наше установе в.д. директора др Слободан Поповић, уручио је награде и одао прзинање најбољим за овај месец на радном састанку уприличеном тим поводом.

Службе