Новости06. март 2018.
Запослени за пример у фебруару


Додела признања  „Запослени за пример“  која је започела почетком године, настављана је препознавањем најистакнутијих појединаца, чији је избор условљен испуњавањем успостављених критеријума: показатеља квалитета рада и остварених резултата.

У протеклом месецу, својим постигнућима издвојио се др Зоран Ђурковић - специјалиста из Службе неурологије. Поред уобичајеног залагања у испуњавању професионалних обавеза, др Ђурковић се посебно истакао примењујући три успешне тромболитичке терапије пацијентима који су збринути у Јединици за мождани удар. За успешност ове врсте терапијске процедуре, ургентост пријема пацијента у оптималном временском року, практично је најважнији фактор. Од првих симптома изазваних тромбозама крвних судова мозга, па до примене терапије не сме да прође више од четири и по сата.

В. д. директора ОБ Шабац - др Слободан Поповић, на радном састанку менаџмента установе, одао је прзинање др Ђурковићу као најистакнутијем запосленом за месец фебруар и уручио прикладну награду.

Промовисање „Запосленог за пример“ се наставља и највреднији радници, свих профила и служби установе, имаће прилику да истакну своју номинацију током сваког наредног месеца.

Службе