Новости06. jул 2018.
Радни састанак са руководством Института за здравствену заштиту мајке и детета – Најава сарадње са реномираном установом


На иницијативу руководства Опште болнице Шабац, данас је одржан радни састанак са представницима Института за здравствену заштиту  мајке и детета из Београда.  Доц. др Радоје Симић директор Института и његови сарадници:  Мр сци. мед. др Зоран Пауновић, спец. дечије хирургије и адултне ортопедије и начелник Службе за ортопедију и зглобно коштану трауму и специјалисти дечије хирургије др Љубомир Лазовић и др Нинослав Беговић, били су данас гости наше установе.

На конференцијији за представнике медија која је уследила после радног састанка, најављен је наставак традиционално добре сарадње, који ће се додатно унапредити редовним доласцима стручњака са Института за потребе амбулатно–консултативних прегледа и оперативних захвата. За почетак, договорена је сарадња из области дечије ортопедије и физикалне медицине и рехабилитације. Реализација договорене институционлне сарадње почеће у септембру.

 

Службе