Новости15. октобар 2018.
Још једна вредна донација доказаних пријатеља


У нашу установу данас је допремљена вредна донацију – дар „Групе за подршку села Баре“, посредством брачног пара Вукић, из швајцарског града Белизона.Мићо и Марија обезбедили су 50 савремених болничих кревета са атоматским командама за подешавање висине и нагиба и 110 одговарајућих душека.

Реализацију донације максимално је помогла Ружица Поповић и њена фондација „Хумано срце Шапца“, а да би опрема стигла на одредиште, несебично су потрудили својим средствима из логистике и шпедиције шабачке компаније „Еликсир груп“.

Планирано је да новодобијени кревети буду распоређени у службама у којима  се лече тешки и непокретни пацијенти:  хирургија, пнеумофтизиологија, неурологија и ортопедија. Напомињемо да су јединице интензивне и полуинтензивне неге у службама анестезије, хирургије, неурологије и интерне медицине, већ опремљени савременим креветима из донације упућене из Аустрије, која је реализована почеком априла ове године.

Овом приликом захваљујемо поменутим донаторима на још једном гесту добре воље, који они континуирано чине, својом неупитном спремношћу на cарадњу, директно помажући подизање нивоа квалитета услуга које пружа наша установа.

Службе