Новости



29. новембар 2018.
Вредна донација из Данске


Општа болница Шабац данас је добила вредну донацију медиицнске опреме из Данске, посредством наших угледних лекара који тамо бораве и раде и Амбасаде Републике Србије у Копенхагену.

Захваљујући непосредном ангажовању др Небојше Кочановића, гинеколога, и његове супруге, такође  лекарке, специјалисте  радиологије, прикупљена је савремена медицинска опрема. Поред опреме која је допремљена у нашу установу: два ултазвучна апарата,  један опремљен са троструком а други једноструком сондом, 25 модерних болесничких кревета и душека и опрема за сале, донација из Данске упућена је и у здравствене установе у Ћуприји, Кладову и Требињу у Републици Српској.

У најави је нова, још значајнија донација медицинске опреме и материјала од стране хуманиста из Данске, чија реализација се планира за  почетак следеће године.

Фондација „Хумано срце Шапца“ и компанија Еликсир груп, су и овог пута несебично помогли да опрема намењена шабачкој болници стигне на одредиште.

Овом приликом изражавамо искрену захвалност донаторима и људима добре воље, који својим деловањем, подржавају наша настојања за пружање што вишег нивоа квалитета здравствених услуга и комфора за пацијенте.





Службе