Новости31. децембар 2018.
Признања најбољима у 2018.


На свечаном коктелу уприличеном поводом завршетка радне године, в.д. директора наше установе др Слободан Поповић обратио се представницима запослених из свих служби, члановима Управног одбора, пензионерима,  пословним сарадницима и пријатељима установе који су се окупили у великом броју у простору  Клуба ОБ Шабац. Др Поповић, посебно је апострофирао достигнућа у области набавке нове опреме, донација, кадровске попуне новозапосленим,  покренуте иницијативе и нове здравствене процедуре и пројекте чија је реализација у току, или се очекује у наредној години.

Остварени резулатати не би били могући без ангажовања свих запослених, а њихов труд, како у оквиру службе или појединачно, није остао непримећен. Као и прошле године, критеријум за издвајање и доделу признања најбољој служби базиран је на основу показатеља квалитета рада и остварених резултата, а за истицање појединаца - доказивање свакодневним залагањем и самопрегорним радом и свеукупно, допринос побољшању квалитета пружених услуга.

 Служба операционог блока заслужено је препозната је као  најбоља организациона јединица у 2018. години. Признање у име службе примила  је главна сестра Светлана Селенић.

Као први међу једнакима лекарима, мнаметнуо се је др Небојша Дакић, пнеумофтизиолог, шеф Одсека пријема, функционалне дијагностике и бронхологије.

 У групи медицинских сестара и здравствених техничара издвојила су се медицинска сестра Радмила Дамњановић, искусна инструментарка Службе Операционог блока. Признање за најљубазнијег шалтерског службеника, понела је медицинска сестра Снежана Живковић из Службе неурологије.

Такође, нису заборављени ни наши нови пензионери, а укуно њих 17 су тај статус стекли током ове календарске године. Њима су у знак захвалности за допринос током радног века додељене су захвалнице.

 

Службе