Новости27. децембар 2019.
Признања најбољима у 2019.


На свечаном коктелу уприличеном поводом завршетка радне године, в.д. директора наше установе др Слободан Поповић обратио се представницима запослених из свих служби, члановима Управног одбора, пословним сарадницима и пријатељима установе који су се окупили у великом броју у Клубу ОБ Шабац. Сумирајући досадашња радна постигнућа и најаву реализације будућих, Др Поповић је посебно поменуо набавку нове опреме, многобројне донације, усавршавања кадрова и нове здравствене процедуре и будуће пројекте. Посебно је истакао област интервенте кардиологије и припрпреме за реализацију будућег Пејсмејкер центра, који би требало да заживи у пуном капацитету током наредне године.

Остварени резулатати не би били могући без ангажовања свих запослених, а њихов труд, како у оквиру службе или појединачно, није остао непримећен и они су, овом приликом јавно промовисани. Као и претходних година, критеријум за издвајање и доделу признања најбољој служби базиран је на основу показатеља квалитета рада и остварених резултата, а за истицање појединаца - доказивање свакодневним залагањем и самопрегорним радом и свеукупно, допринос побољшању квалитета пружених услуга.

За ову гогину, Служба за информатику и комуникациони менаџмент препозната је као  најбоља организациона јединица. Признање у име службе примила  је начелница службе Гордана Марковић.

Као прва међу једнакима лекарима, истакла се се је др Снежана Михаиловић, инфектолог, начелница Службе за инфективне болести, а међу младим лекарима наметнула се др Ирена Јадранович, специјализанз Службе ОРЛ и МФХ.

За најбољу медицинску сестру, заслужено је изабрана Милена Тадић, главна сестра Службе педијатрије.

Такође, поменути су и ни наши нови пензионери, а укуно њих 12 су тај статус стекли током ове календарске године.

  

 

  

 

Службе