Новости31. децембар 2019.
Деда Мраз обрадовао малишане


За сву децу која се налазе на болничком лечењу, овај, последњи дан старе године, изгледао је значајно другачије. За то су се побринули људи добре воље који су поклон пакетима обрадовали све малишане, укључујући и оне који су се затекли у амбуланти Службе педијатрије на прегледу.

Деда Мраз је два пута био дарежљив - Новогодишњу чаролију започели су представници фирме БМР, који другу годину за редом, малишанима који проводе новогодишње и божићне празнике ван куће дарују прикладне поклон пакетиће. Овог пута, у име компаније Софија Деспотовић, унука власника, поделила је пакетиће успешно асистирајући Деда Мразу.

Недуго потом, новогодишње пакетиће, које су спремили  бајкери шабачког Мото клуба - Срби, Деда Мраз је поделио најмађим пацијентима на одељењу педијатрије. Они, такође, по други пут дарују поклоне.

Њихове колеге из Мото клуба Чивија, по први пут су гостовали на педијатрији и том приликом, уз новогодишње пакетиће, донирали и савремени 32-инчни телевизијски апарат, који ће бити постављен у соби за изолацију.

Приликом доделе пакетића, вештине Деда Мраза демонстрирала је наша млада колегеница Мирјана Милић из Сл. биохемијске лабораторије. Она је добровољно одиграла ту ролу на задовољство најмлађих пацијента.

У име установе, дародавцима су се захвалили начелница Службе педијатрије др Борка Кузмановић и главна сестра болнице Данијела Ђурашковић.

 

Службе