Донација доказаних пријатеља

Компанија „Еликсир Груп“ Шабац је донирала савремени медицински апарат „Армолајн АЛ-01“, намењен за аспирирање телесних флуида код одраслих и деце у кличкој пракси.

Представници компаније, поред преносног аспиратора за Службу педијатрије, даривали су и прикладне новогодишње пакетиће за све малишане на лечењу нашој установи.

„Са уверењем да је срећа детета највећа радост, на иницијативу Тима Посвећеност, запослени у Еликсиру су за дечије одељење ОБ Шабац донирали портабилни аспиратор и новогодишње пакетиће за децу која се тренутно налазе на болничком лечењу. Овакве акције показују да смо сложни у остварењу своје визије да стварамо наслеђе на доборобит заједнице и успех сваког појединца, а да су солидарност и брига за другог наше темељне вредности“, истакла је Маријана Марковић из Еликсира.

Приликом јучерашње посете у заједничкој делегацији била је и госпођа Ружица Поповић председница УО „Хумано срце Шапца“, која је најавила донацију своје фондације за идућу недељу.

У име Опште болнице Шабац и Службе педијатрије, дародавцима су захвалили директор установе др Слободан Поповић и педијатар др Весна Радаковић.