Наша медицинска сестра међу добитницима признања УМСТБС

Удружење медицинских сестара–техничара и бабица Републике Србије доделило је признање Драгици Тодоровић за изузетан допринос у остваривању циљева овог удружења и унапређењу сестринске професије у Србији. Признање је додељено у недељу на свечаној Академији поводом 12. маја Међународног дана медицинских сестара.

Драгица Тодоровић у шабачкој Општој болници „Др Лаза К. Лазаревић“ запослена је од 1996. године. Била је главна сестра у службама ортопедије и неурологије, а у протеклих пет година ради као координатор интернистичког сектора у менаџменту наше установе. Од првог дана несебично пружа подршку колегиницама у свим сегментима сестринског рада. Како је нагласила, почаствована је признањем, посебно што је дошло од колегиница.

– Била сам пријатно изненађена и почаствована када сам сазнала да сам предложена за признање Удружења медицинских сестара–техничара и бабица Србије. Не сматрам да сам најбоља, већ једна од најбољих сестара наше установе и ово признање сам примила у име свих њих, а има их у великом броју – рекла је Драгица Тодоровић.