Новогодишњи пакетићи за најмлађе пацијенте

За све малишане који се налазе на болничком лечењу, ови дани пред крај старе године изгледају значајно другачије. За то су се побринули људи добре воље који су поклонима обрадовали све, укључујући и оне који долазе на амбулантне прегледе у Службу педијатрије.

Поштујући важеће противепидемијске мере, драги гости су подели новогодишње пакетиће. За ову прилику, у улози „Деда Мраза“ помогли су Радушко Јанковић и Душан Макевић. Упркос посебним околностима, сви најмлађи пацијенти који се у овом периоду налазе у нашој установи, после опоравка – понеће кући по поклон пакет.

Да би то би се то остварило, побринули су се традиционални дародавци „Еликсир Група“, Ружица Поповић -председница Управног одбора Фондације „Хумано срце Шапца“, и компанија „БМР“.

Такође, ове године и други шабачки појединци, установе и фирме дали свој допринос како би обрадовали малишане који због лечења новогодишње и божићне празнике проводе ван куће и даривали им прикладне пакетиће, играчке и дидактички материјал. Међу њима су Музичка школа „Миахило Вукдраговић“, „Сани Група“, „Вива Дентал“, ђаци V4 одељења ОШ „Јеврем Обреновић“, пионири ОФК  „Шабац Санрајз“, „Чивијаш д.о.о.“, „Бака Гагине кифлице“, „Фото Нера“, „Перфекшд АЛД“, „Диџитал принтиг Пајкић“ и „Арти Парти“.