Солидарност на делу – донација компаније Моцарт за „Црвену зону“

Моцарт, водећа регионална компанија у области игара на срећу, испоручила је значајну количину свежег воћа и воћних сокова намењених медицинском особљу са прве борбене линије, који даноноћно воде бригу о опоравку ковид позитивних пацијената у Општој болници Шабац.

Сваки поклон пакет је крцат уредно аранжираним корпицама свежег воћа и цеђених сокова. Укупно 130 пакета који теже око 1,5 t испоручено је у суботу у нашу установу и они, несумњиво, представљају додатни нутриционистички подстицај у виду витаминско-енергетске инјекције запосленима да истрају у исцрпљујућем сменском раду под заштитном опремом.

У новонасталим епидемиолошким околностима, ова друштвено одговорна компанија своју солидарност са институцијама које су у првим борбеним редовима против епидемије Ковид-19 изражава и кроз овај вид донације. Акција испоруке свежег воћа и напитака координирана је са Министарством здравља и Моцарт караван ће стићи до сваке ковид болнице у земљи.

Менаџмент Опште болнице Шабац, у име свих запослених захваљује колективу компаније Моцарт на овом хуманом гесту који ће допринети да заједничким напорима, свако у оквирима свог домена рада, пребродимо овај изазов глобалних размера.