За бебу рођену 1. јануара – вредан поклон

Празнична атмосфера у шабачком породилишту је настављена и другог дана Нове 2021. године. За то се побринула госпођа Ружица Поповић, дугогодишњи искрени пријатељ наше установе у којој је провела радни век као медиицнска сестра. Госпођа Поповић, иако у пензији изузетно је активна и већ више од десет година, са позиције председнице УО, успешно води Фондацију „Хумано срце Шапца“.

По устаљеном обичају, фондација дарује бебу која се прва родила на почетку нове календарске године. Овога пута, у име представника фондације, директор ОБ Шабац др Слободан Поповић, у пратњи свог помоћника др Миломира Максимовића, уручио је вредносни поклон ваучер мајци прворођене бебе. Том приликом, др Поповић је изразио захвалност „Хуманом срцу Шапца“, не само на овом дару, него и за све до сада бројне донације и акције које се спроводе кроз успешну обострану сарадњу, која траје у континуитету годинама уназад.

Овај племенити гест у виду новчане помоћи за првоређену бебу значајно ће учинити да Михаило Карановић, по отпусту из болнице, што лакше и безбрижније започне  живот у окриљу своје породице.

Госпођа Ружица Поповић приликом једне од ранијих посета дечјем одељењу