Захвалност здравственим радницима -донација дезинфекционих средстава италијанске компаније за нашу установу

Aliquo Industrial’ производно друштво, донирао је  данас 1000 литара ‘Naclosept’ средства за дезинфекцију Општој болници Шабац. ‘Naclosept’ је продукт на бази натријум хипохлорита намењен за широку примену, превасходно у здравству за дезинфекцију површина, предмета и за дезобаријере. Средство је фабрички припремлљено за коришћење директно из канистера (сваки запремине 10 литара) и роком трајања од годину дана.

‘Aliquo Industrial’ ове године обележава 10 година пословања на нашем тржишту и део је ‘Aliquo’ групе која је члан Confindustria Serbia -Удружења италијанских привредника  у Србији. У години јубилеја, уместо славља, решили су да средства намењена за ту сврху преусмере кроз донирање. У новонасталим околностима, ова душтвено одговорна компанија своју солидарност са институцијама које су у првим редовима борбе против епидемије Ковид-19 изражава на овај начин. У акцији која траје, поред наше установе, дезинфекциона средства добили су и друге здравствене институције у Новом Саду и Београду.

Логистичку подршку као партнер у акцији даје шабачка компанија ‘AKS Express Kurir’ која возилима из своје флоте врши испоруку средстава.