Видовданска одликовања

Петоро здравствених радника из шабачке болнице, добило Видовданска одликовања

Због изузетних подухвата током Ковид епидемије, петоро здравствених радника Опште болнице „Др Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу, добило је одликовања.

На свечаности поводом Видовдана, у Палати „Србија“, председник Александар Вучић уручио је одликовања најзаслужнијим појединцима и институцијама, међу којима су припадници Министарства унутрашњих послова, Безбедоносно-информативне агенције, здравствени радници и бројни други заслужни појединци.

Из шабачке болнице одликовани су: др Снежана Ковачевић, координатор Ковид зоне 1, др Миодраг Павловић, пнеумофтизиолог, др Милош Ранковић, специјалиста анестезиологије и реаниматологије, Маја Искић, анестетичар и Иванка Васић, медицинска сестра.

Председник Србије, лауреатима је поручио да буду поносни на оно што пружају свом народу и држави и додао да међу добитницима нису људи који су слични према ономе што мисле, али људи који су свако из своје области заслужили и више од признања.

Колектив Опште болнице „Др Лаза К. Лазаревић“ поносан је на наше одликоване колеге и овим путем желимо још једном да им честитамо. Због вашег преданог рада, пожртвовања и посвећености пацијентима у најтежим тренуцима наше установе, заслужно сте овенчани овим престижним признањем.